RC. Security RC. Security RC. Security
A kihelyezett áru biztos védelmére. A szabotázsokat, helyi hang és fényjelzéssel reagálja le. A Vision Box a termékek felett elhelyezett kamerák segítségével információkat ad a helyi diszpécsernek, aki azonnali intézkedést kezdeményezhet az elkövetővel szemben. A kamerák alaphelyzetben járőr útvonalat látnak el, de esemény bekövetkeztekor, automatikusan a helyszínre fordulnak és rögzítik a történteket.

A kihelyezett áru előnyös bemutatására, hiszen a terméket kézbe véve a termék műszaki adatai, valamint egyéb programozott információk jelennek meg a szemmagasságban elhelyezett aktív digitális képernyőn.

A Vision Boxnak eladásösztönző valamint döntés befolyásoló szerepe van, hiszen a részletesebb termékismertető segíti a látogatót, hogy valóban a számára legmegfelelőbb árut válassza.

A termék töltésére: a kihelyezett elektronikus eszközöket folyamatosan és biztonságosan tölti, így a vásárló mindig kipróbálhatja azokat.
   
A Vision Box segíti az eladók munkáját az eladótérben, és adott esetben csökkentheti az élő munkaerő szükségletet. A termék kezelőfelülete helyi hálózatról    és internetről egyaránt elérhető. Segítségével ár, ársorrend változás, reklám    tartalmak módosítása, statisztikák lekérése valósítható meg. A rendszer működése    az adatok bevitelét követően automatikus.

A Vision Box üzemeltetője a termék és szolgáltatás költségén túl bevételhez is juthat azáltal, hogy kihasználja a rendszer adta reklám megjelenítési lehetőségeket. Inaktív rendszer esetén, míg az áru a bemutató állványon van, a monitor kijelzőjén reklám futtatható.